2009. augusztus 24., hétfő

Itthon

Maybe I am not the same anymore. Maybe I am deeper. 

Maybe I am more. I am better...


Helló.

Nem is tudom, mikor írtam utoljára, és hogy azóta hány nap telt el, és hogy vajon hanyadik nap is lenne a mai.

De lehet, hogy új időszámítást kéne kezdenem.

 ...az utolsó mondatai egyike az volt: "új dolgok kezdődnek".

 És felültem a repülőre és most itthon vagyok.

 Az élet csodálatos.

 Most per pillanat így nézek ki, és megint valahogy szomorú lettem (azt hiszem, ez látszik...)

  ...bár mondjuk Márta tegnap mondta, hogy számítsak erre, hogy negatyv emlékek feljöhetnek, azokat nézzem meg, vegyem tudomásul, hogy igen, ez volt, de aztán engedjem el őket.

És rögvest két sztoriba csöppentünk. 

Azon túl, hogy itthon vagyok. 

És épp egy 'coffe-to-go' - helyen ücsörgöm a körúton egy nagy üvegablak előtt-mögött, géppel az ölemben, és amikor nem írok vagy olvasok, bámulom a budapesti nyüzsgést.

Hát elég sűrű ez az utóbbi pár nap.

Jujj, nem is tudom mi a fene történik itt, de mintha valami nagy dolog készülne.... nagyonnagy.

 

Szóval úgy kezdőött, hogy Open. Már megint úgy kezdődött. 

Az utolsó három nap, amit Magyarország előtt ott töltöttem... számomra a talán-legszebb idő volt, amit együtt töltöttünk. Az a négy vagy közel négy hónap.  

Megint összejöttünk. 

Nem értem most még, hogy mi is történt pontosan. Találgatni meg nem akarok. Lehet, hogy soha nem is fogom érteni. 

...a testünk olyan jól megérti egymást... hallgatnunk kéne rá.... De nem. 

Reggel fél ötkor mellette ébredtem, felöltöztem, elköszöntem. 

Nagyon mély és nagyon nehéz pillanat volt.

Így visszanézve nagyon-nagyon szeretem magam azért, amit mondtam, ahogy viselkedtem, ahogy kinéztem, ahogy éreztem, és amit adtam.

...volt-e időm azóta azt a pillanatot megemészteni, vagy lezárni? Nem tudom. 

 

Egész más, új világban vagyok, amiben az élet csodálatos. Annyi de annyi új ember, új impulzus, új szemlélet, új érzés, új hála.

 A régi barátaim - és az újak. 

Ezért például nagyon hálás vagyok, hogy az egyik régi-régi barátom elrángatott augusztus huszadika alkalmából egy partira, amit egy Ó utcai ház tetején tartottak, és midnenfél ember volt ott. Spanyolországból, Peruból, New Yorkból, Londonból, Canadából, Új-Mexikóból, és persze Magyarországról is páran. És az egész oda torkollott, hogy az Alterego nevű melegbárban kötött ki az egész vidám kompánia, és eléggé pityókásan, nagyon rossz zenére nagyon jól éreztük magunkat. 

Nagyon különleges embereket ismertem meg.

Az a tető-parti visszahozott a jelenbe.

Nyitott voltam mindenkire, aki szembe jött, és így ők is rám. Énekeltem nekik, beszélgettem velük, aztán az Alterego.  ...soha nem voltam még ott, szóval nagy élmény volt.

Tamással, azt hiszem, végre rendeztem a viszonyomat. Most már tényleg szeretem, és nem várok tőle semmi de semmi olyat, amit nem tud vagy nem akar adni. Így nagyon jól el lehet lenni vele.

 

Bobbie, a londoni - új-mexikói sivatagi barátném is itt volt, jó volt látni, beszélgetni vele.

 Hogy kicsoda Márta, akit korábban említettem? Nóri anyukája Márta. 

Nórival "véletelen" egy repülőgépre foglaltunk jegyet visszaútra, így együtt jöttünk, és megismertem az anyukáját, náluk is aludtam kétszer, meg Nóri egyszer nálunk Siófokon, jó kis este volt az is. Siófok, utolsó szombateste a szezonban, Cinetrip-parti a balatonparton, vetítés, eső, ahogy kell. Az eső miatt másfél óra a WC-ben, a semmiből előttünk terem két lány, és kezünkbe nyomnak egy-egy félliteres műanyagpoharat Egri Királyleánykával. Nem olyan jó bor, de ingyen egy WC-ben, ahonnan az eső miatt nem szabadultunk másfél óráig - nos, elég szép "véletlen" volt. Aztán egyésfél teljesen idióta pasi betámadott minket. Nem mondom, jó ízlése volt, de IQ-ja mint egy csirkének. Azt hitte, menő azzal a dumával, hogy "Csajok adjátok már oda a párnákat a seggetek alól, mert ez, aminülök, kemény." Egyrészt ki kérte, hogy leüljön, másrészt meg mondtam neki, hogy nem. Mondta, hogy miért nem, ne legyünk már ilyen szenyók. Hát, mondtam, te meg legyél inkább férfi. Azt is próbáltam mondani neki, hogy azért gyúrta ki magát ekkora benga állatra, és azért ilyen ultra-surmó nyálgép, mert egyáltalán nem rendelkezik olyannal, hogy önbizalom. (Bár legszívesebben a himbilimbije méretét emlegettem volna csúnyább szóval, és hogy az valószínűleg nagyon kicsike, csak nem akartam a lelkébe taposni.) Persze meg se hallotta. Nos, onnantól már csak röhögtünk rajta. Erre persze azt kezdte mondogatni, hogy biztos leszbik vagyunk, meg jól elvagyunk egymással. Mondtuk neki, hogy naná. 

 

Épp az a szám megy itt a kávézóban, hogy One love. Bonot amúgy is nagyon bírom, ezt a számot meg pláne.

...háth igen, még mindig sebesült vagyok. Gyógyul, de még mindig nyílt seb lenne a lelkemen, és mindenre túlérzékeny és mindere hiperreagál. Lehetnék szupravezető...

 Love is a temple, love the higher law.

One love...

carry each other, carry each other.

 Igen, még mindig szomorú vagyok.

DE, amint azt gondolnám éppen, hogy ki szeretne engem szomorúan, és főleg miért? Eszembe jutnak az új ismerőseim, akik lelkesedtek irányomban, akik bírnak, és Márta, aki egyenesen szeret. Nem is értem, miért. Talán mert én is első pillanatban a szívembe engedtem. De nagyon-nagyon örülök, hogy megismertem. Szóval tibeti hang-rezgés terápiával foglalkozik és teganp este elvitt megzengetni. Nagyon jó volt. Cak lazultam és hallgattam a tálak hangját. Az akkordokat, amik a felhangokból álltak össze. És éreztem a rezgéseket, amit a hátamra, lábamra elhelyezett tálak megkondítása adott. Valami egész mély meditációs állapotba kerültem a végén. Olyan volt, mintha aludtam volna, de teljesen a tudatomnál voltam.

És jött egy olyan gondolat, hogy:

Mi van ha életed papírszalagjára születésedtől fogva még semmit sem írtak soha? Erre azt válaszoltam magamnak, hogy akkor én most nagyon be vagyok tépve. Aztán eszembe jutott, hogy de nem vagyok betépve. Aztán pont vége lett a hangoknak. Beletelt egy kis időbe, mire visszatértem....

 Szóval a tanulságok: még szomorúan is szerethető vagyok. 

És hogyha tényleg az van, amit gondolok a világról, amint belül, úgy kívül, vagyis, a "kinti" élményeim a balső világomat tükrözik vissza - nos akkor nagyon, nagyon-nagyon jó úton vagyok afelé, hogy tényleg szeressem magam. Amit Nóriékkal tapasztaltam, az nekem olyan de olyan nagyszerű volt, olyan sok-sok szeretetet kaptam, avgyis inkább az áramlását éreztem, és olyan spontán és gyönyörű és csodálatos volt minden, a beszélgetések, a borok, és Márta párja, aki híres könyvkiadó tulaj, tanítómester, filozófus, író, apa és életművész. Olyan gyönyörűséges volt, amit náluk láttam. Olyan gyönyörű volt látni, hogy Márta végre-végre annyira szereti magát, hogy megteremti önmagán kívül is azt a hihetetlen gyönyörű, meleg, színes, barátságos világot, ami benne belülről is van. Amit kívül keresett. És most, minden megvalósul kívül is. És azt kívánom, bár az én anyám is megtalálná a tőlem független boldogságát. Persze az Anyáknál ez sosem független teljesen a gyerekeik boldogságától, de mintha túl nagy lenne a felelősség rajtam: nekem boldognak kell lennem, mert különben anyám sose lesz boldog. Na persze. Ahelyett, hogy a saját életét élné. Persze, ő a legjobbat akarja nekem. 

 E téren is teljesen védtelen vagyok. Irritábilis. Sérülékeny. Bőr nélküli. Minden, ami anyám baja (/volt), az én vállamat nyomja. Rám is pakolja, de ha nem pakolná is így lenne. 

Apám dolgával már sokat dolgoztam, az majdnem kész. Csak kicsi hiányzik hozzá. Anyámmal még sokat kell.

Pedig mindig is azt hittem, vele teljesen rendben van a viszonyom, de nem. Szándékosan nem írtam viszonyunkat, mert amit tehetek az ügy érdekében, az csak rám tartozik, és bennem belül kell megoldanom ...-valamit....ahhoz, hogy én rendben legyek.

 Furcsa itt a kirakatban ülni, néha könnyek között, néha könnyekkel küszködve, nézni a fátyolfelhős ég háttere előtt a körúti fák izgő-mozgó zöldjét, előttem az embereket, akik néha megbámulnak. Olyan erősnek, nyíltnak és sérülékenynek lenni, hogy nem elrejteni a szomorúságot, a terhet a szememben.

 Bár csak most, hogy írok, most, hogy emiatt gondolkodnom kell, csak most ilyen nehéz és kusza minden. Amúgy érdekes, lendületes és csodálatos napokat töltök itthon.

 Első este a barátaim nagy közös vacsorával vártak. Második este Lucut, aki már-már a fogadott ikerbátyám bemutattam anyukámnak, mert leköltöztetett Siófokra a cuccaimmal. Harmadik este volt a tető-buli az Alteregoval, és a Tamás-történet rendeződése hosszú-hosszú idő után. Negyedik este volt a borozós, beszélgetős, kertben ücsörgős, világmegfejtős vacsora Nórival, Mártával és Lőrinccel. Ötödik este volt a Siófok-zivatar-WC-bor-cinetrip-koktél-duma-parti. Hatodik este volt a visszahangolás. (Engem normál zenei ááááára - átvitt értelemben persze.) 

Ma pedig lesz a hatodik a kórusos lányokkal.

 Apropó kórus. Gáborral tegnap reggel 8-10-ig találkoztam. Mert cask akkor ért rá a billentyűs kurzus miatt. Azt hiszem, most vele is sokkal jobb, mint volt. Egyszer elromlott, de most megint úgy éreztem, jó. Talán elengedett, és már nem haragszik. És tudom, akkor is csak azért haragudott, mert nem tudott jobbat, pedig akkor is szeretett... de most jó. És ami a legjobb, hogy tetszett neki a zeném. És ő, aki olyan háklis a tisztaságra, azt mondta, nem kell azt tisztábbra. Csak fel kell vállalni valami keleti szekundokat. Vagyis hogy nem európaian, kalsszikusan énekelem a szekundokat, hanem ahogy épp eszembe jut. De az a lényeg, hogy ha a Gábornak tetszett, akkor elég jónak kell lennie... Alig várom, hogy megint dolgozhassak.

 De még itt vagyok, az új hajammal a Hairclub-ból, és még vár a maeste, holnap backpackers parti, ahol a régi, közepes és teljesen új barátaimat szándékozom összehozni. Aztán szerdától Essence. Anyabajgatás. Karrierblokkok feloldása. Önmagam végleges elfogadása, feloldás. Szintlépés.

És már csak egy iciri-piciri hiányzik ahhoz, hogy úgy működjek nőként, hogy a férfiakkal illetve főleg azzal az egy férfiaval való kapcsolatom, aki a párom lesz, a viszonyom olyan legyen, amilyennek én azt már most is szeretném. (Felvállalós, kitartós, feltétlenül szeretős, biztonságos, pont elég és zseniálisan élvezetesen szexuális, szabadságos, felnőttes, tudatos, mindkettenegyformánakarós, jólműködős.)

Nap vagyok. (Ezt is tegnap tudtam meg...hogy miért, hogyan az most nem számít.) Teljes. Ragyogó. Körülöttem a Naprendszerek, a világ, minden élő és élettelen dolgok. Éltetek, és megamtól élek. Egység. Nő és férfi. És amint belül, úgy kívül. 


Viszlát.

Szeretlek.

2009. augusztus 16., vasárnap

Day 228.

Fontos mozi egy fontos kezdeményezésről:


Day 226-228.

Ma koncerten voltam. Friends of the Wiese nevű társaság tartott itt short-course-ot, vagyis a Dal Barátai nevű társaság rövidkurzusa zajlott itt az elmúlt pár napban.
Ezek az emberek a hatvanas, hetvenes éveiket tapossák, és mindnek a zene a hobbija. Még így hatvan-hetven évesen is eljönnek ide a világ végére pár napra, hogy tanuljanak. Énektechnikát, dalszerzést, előadóművészetet.

És mit ád isten, pont A Legszebb és Legtapasztaltabb Amatőr Művésznővel volt szerencsém beszélgetni ma délután egy órát. Hatvanas éveiben járó gyönyörű, sugárzó nő, aki saját bevallása szerint a "fiújával" (boyfriend) van itt, aki szintén hatvanas, karmesetere volt egy balalajka kórusnak, és húsz évvel ezelőtt ismerték meg egymást, méghozzá úgy, hogy fent említett hölgy, név szerint Solveig, egy ehhez hasonló Folkshojskoléba ment tanulni, és ott a fent említett úriember a tanára volt.
Így a hatvanasaikat taposva összejöttek, és manapság együtt zenélnek. Vannak fellépéseik, a pasi gitározik, meg énekel, a hölgy kiegészít. Mármint énekelve.
Solveignek két fia van, akik a harmincas évikben járnak. Mindkettő házas. A fiatalabbik ma Hollandiában él, Amszterdam közelében egy folyón, egy hajón a kedvesével, és író. Régebben zenélt, aztán színművészeti főiskolát végzett, majd író lett belőle. Már a második könyvét adják ki.
Solveig ritkán látja őt. Most épp nyolc hónapja, hogy nem találkoztak. Csak beszéltek.
Ez Édesanyámra emlékeztetett...
Így megkérdeztem Solveiget, ő hogy érez ezzel kapcsolatban. Merthogy nekem kicsit lelkiismeretfurdalásom van néha, hogy kevés időt töltök Édesanyámmal, akit pedig nagyon szeretek. De Solveig azt mondta, ez az élet rendje. Először fura volt megszokni, hogy a madárkák kiröppentek a fészekből, de aztán idővel hozzászokik az ember. Azt mondta, emlékszik, hogy ő is elhagyta a szülői házat, így megérti a fiait. És sokkal fontosabb neki, hogy a fiai teljes, boldog életet élnek, és önállóak, mint hogy maga mellett tartsa őket, vagy azért legyen bánatos, mert már nincsenek mellette. Azt mondta, az sokkal borzasztóbb lenne, ha képtelenek lennének önálló életre.
Szóval megkönnyebbültem: nem kell, hogy lelkiismeretfurdalásom legyen. Élnem kell a saját életem.
Ezen kívül beszélgettünk még a fránya mintákról, amik a tudatalattinkban rejtőznek. Jó volt, megértett engem. És elmesélte, hogy ő egy évvel ezelőtt csinált meg egy személyiségtesztet, és bizony neki is vannak kényelmetlen, számára fájdalmat okozó mintái, és bizony egy életnyi munka megszabadulni tőlük, kilépni a komfortzónánkból.

No és a koncert. Szóval ezek az idősebb emberek régi dán sanzonokat adtak elő, és bár több mint felét nem értettem, rettenet mód élveztem hallgatni, nézni őket. Annyi élet, annyi öröm, annyi vidámság, humor és érzelem volt bennük. Jó volt látni, hogy élvezik, amit csinálnak. Egyiküknek sem ez a pénzkereseti forrása, de imádják csinálni.
És azt tanultam, hogy ami magával ragadó a színpadon, az előadásban és az előadóművészben, az az, hogy élvezi, amit csinál. Látszik és érződik, hogy jól esik neki kiénekelni azokat a hangokat, dallamokat.
A végén közös énekléssel zártunk, aminek a vége az volt, hogy mindenki megfogta egymás kezét, egyetlen hatalmas láncot alkottunk, és köszönetet mondtunk egymásnak az estéért és az éneklésért - dánul énekelve persze. Ezen meghatódtam.
Magyarországon soha nem láttam még ilyet, hogy hatvanéves emberek csinálnak valamit, amitől jól érzik magukat, és aztán mindenki megfogja a mellette álló kezét, és így búcsúzunk az estétől...
Más ez az ország. Hiába....

Persze az is ott van benne, hogy nekik sohasem volt igazán nehéz az életük. Ez egy jóléti állam. Minden megvan. Vagy legalábbis eddig így volt, de állítólag itt is egyre több a munkanélküli.... De igazából mindegy, mert az állam el tudja tartani őket.
Tényleg néha úgy érzem, olyan ez az ország, mint egy hatalmas játszótért, vagy óvoda... Nem születnék ide, mert akkor nem lennék olyan, amilyen vagyok, és nem tudnék annyit magamról és az életről, amennyit - de így külföldiként ide jönni igazán jó.
Jó ez a játszótér.Ide való vagyok. Legalábbis most. Még egy darabig....

Az utóbbi napokban meg azon gondolkodom, hogy elmegyek egy itteni zeneakadémiára... Ha most elhatározom, akkor lenne egy teljes évem felkészülni.
Úgy oda húz a szívem.... Persze közben az is bennem van, hogy a filozófia szakot be kéne fejezni, ha már ennyit megcsináltam belőle...nem lenne sok hátra - de lehet, azt nem magamért tenném.....

Hálás vagyok mindenért, ami történik. A tanulásért, az erősödésért, a növekedésért. Azért, hogy megtanulhatok igazán-igazán szeretni, magammal kezdve.
Bár a szívem még mindig fáj, még mindig mintha egy részem hiányozna belőlem, amióta nem vagyunk együtt.... de a szeretetre fókuszálok, ami bennem van, ami én vagyok, és ami kiárad belőlem. És iszonyújó érzés feltétel nélkül szeretni. Anélkül adni, hogy várnék érte valamit. Annyira szeretni, hogy képes vagyok elengedni, és még mindig szeretni. És tudni és érezni, hogy az adásban kapok. Hogy maga az adás: kapás.
Hálás vagyok a meditálásért, és a belső irányításért, amit olyankor élvezek.
A mai meditációmban azt a mondatot kaptam: Be one with myself. Vagyis egynek lenni önmagammal. Nem szeparálni részeimet, akár jók, akár rosszak. To settle down into my deepsest self. Megtelepedni és megnyugodni a legmélyebb, legvalódibb önmagamban. Úgy szeretni magam, úgy nézni magamra, ahogy Isten tenné..... Ez igazán nagyszerű érzés. Teljes elfogadás, teljes szeretet. Megnyugvás.
Megengedni, hogy minden jó be- és kiáramoljon. Megengedni, hogy minden jó hozzám jöjjön. ("Jöjjön el a te országod.")
Legyen meg a te akaratod.
És tudni, hogy az ő akarata az én akaratom. Mert szabad akaratot kaptunk. És bármit kérsz, megadatik. Csak tudni kell kérni. Az Univerzum végtelen - mindenben. Végtelen forrásokkal rendelkezik számodra, mint egyén számára. Ha magadba nézel, láthatod, hogy tartalmazod az egész Univerzumot. Hogyan is lenne tehát lehetséges, hogy nem lát el mindennel, amire szükséged van. Az Univerzum végtelen nagylelkűségben is, ha te magad nagylelkű vagy magadhoz. Az Univerzum abban is végtelen nagylelkű, hogy bármit kérsz is, megadja. Your wish is my command. Kívánságod számomra parancs.
Csak sokan, régóta nem tudjuk, minden gondolatunk kérés.

Legalábbis remélem, így van. Mindaz, amit eddigi életemben tapasztaltam ilyesféle konklúziókra enged következtetni. Megint majdnem elkezdek mentegetőzni, hogy akinek ez nem tetszik: bocsi... a többit nem írom le... kívül marad. Punktum.
És azért írtam, hogy remélem, mert tényleg remélem; jó lenne, ha tényleg így lenne. De persze még ebben a nagy közös 3D-s világunkban is olyannyira szubjektív a tapasztalat. Ergo sose lehet tudni, van-e objektív igazság.
Személyes igazság mindenképp van.
És pont ez a jó ebben a nagy közös 3D-ben. Hogy olyan különbözőek vagyunk, és hogy pont ezért vagyunk itt: hogy kimondjuk, éljük, és megosszuk másokkal a saját, személyes igazságunkat.


És őszintén remélem, van valaki, aki olvassa e sorokat.
Őszintén remélem, hogy adhatok valamit azzal, hogy megosztom a gondoltaimat.
Őszintén hiszem, hogy ha van valaki, aki olvassa e sorokat, akkor tartalmazzuk egymást egymás életében, és ez csodálatos. Köszönöm, hogy az életem része vagy, és köszönöm, hogy az életed része lehetek.

Szeretlek.
Igazán szeretlek, mert csodálatos vagy.
Mindannyian csodák vagyunk.
Igen, anélkül, hogy tudnám, ki az, aki olvassa ezt, azt mondom: szeretlek. Igazán. Mert minden egy. Mert nincs különválasztottság. Ez csak illúzió.

Viszlát.
Szeretlek.

2009. augusztus 13., csütörtök

Day 225.

Blown away by the wind. No sweet is sweet without you. I light you.


Augusztus 13.
Öt nap múlva megyek haza....

Öt nap múlva talán soha többé nem látjuk egymást....

Ma reggel is pokol volt...

I'm just dying without him...
And yes, death is the beginning of something else...

I wonder if you know the feeling, when you loved someone so much, you were so close and so connected, that whithout that person sweet is not sweet, fun is no fun and food has no taste anymore....
You just try and try to survive.

And I just try and try to find better feeling thoughts, to tap into love, into my heart where love dwells. And because food has no taste sad I become.
And than try to reach out and tap into love again.
Into accepting there is what there is. Into accepting and trusting that I'm too small now to understand, but Universe is bigger than me and it knows much much better what is good for me than I do. Although I can contain Universe....
I try to just get to the conclusion that all I can do and the only place where I can escape is
just loving him.
As he is now.
With his choice.
And I start to think, that if there is love, there can be pain too. I thought there couldn't but now I think there can be. Because love is on another level of us than pain. And love is always-always there. Even when I feel pain. I think about how much I love, how strong connection that was, and why we just can not love each other. Simply love. And pain is that I miss his taste, his scent, his body, his arms, his atmosphere, his eyes, his voice, his brain, his thoughts. And that I know it doesn't help that I feel that I changed, because that we cannot know, but so hard I suffer because I see all my faults - but so what? I learned. But it's too late...
I hope it's never too late...
But love is always there. Always there.
It's just that sometimes you want to be sad. Because feelings shouldn't be suppressed. And you stay with it and you are aware that it is passing.
And soon you'll be able to tap into pure love. But only if you don't resist...

And people, how important people are!
I can love my computer, my clothes, everything, but it's not the same like loving people who all are so great and so beautiful. Their eyes are stars. If I gaze into them I can see all the beauty of the world. Their faces are so perfectly unique and beautiful....
I want to be there for people.
To love them as they are.
Universe couldn't create something unperfect.

So we all are perfectly perfect. Here and now.
Yes, you are. And me as well.

I love you so-so much.
Maybe sometimes I don't show it, but I do love you all so much. Just so much.

Day 225.

No words now.

Hard work in studio.

Hard work on soul.

...our minds stop us from staying in love....

Everything will be good.
It's coming. It's coming.

2009. augusztus 12., szerda

Day 224. Jamirolove

Jamiroquai, my favourite EVER music.
Jay Kay my lovely, lovely composer with great ideas - and dangerous life... I hope still that everything is sunny and alright in your life. Keep your face towards the Sun and the shadows will always fall behind you.
Respect&Love.

Gyorsan felteszek még egyet mert ez jobban jött ki, mint a Jamie, eltekintve egy két apróságtól.

Viszont a Jamie-riszpektet fent akarom hagyni, így fent hagyom a videót is.

Ez meg itten Jami-riszpekt.

Vagyis hogy újfent Jamiroquai....

Már érzem, hogy épp nekiállnék magyarázkodni, de ha tényleg énekes akarok lenni, nem kéne magyarázkodnom....
Na, már leszokok róla. Már majdnem le is szoktam.

Csak mert igazán-igazán nagyon-nagyon szeretem ezt a számot. Nagyon. Úgy 16 éves korom óta...


Day 224. Woo-hooo

Olyan sok minden történik!

Ma voltam Aalborgban, de ez nem is annyira érdekes, bár jó volt. Főleg a cappuccino, óh, az a drága, különleges cappuccino...

Kész van életem tulajdonképpeni első száma, ami előbb volt kész komponálásilag, mint az elektronikus dolog, amiről pár hónapja beszéltem, (és amit a napokban megint fel fogok énekelni), csak nem volt felvéve, meg elhanyagolódott szegény. De most ma kész lett.
Anetával felvettük.
Boldog vagyok ettől nagyon.
Végre!
Najó, még majd basszus lesz rajta, meg valami effekt itt-ott, meg ha jön Dennis, megkérem, nézze meg a mixet, de ezen kívül majdnem teljesen kész van.
Imádok stúdiózni, imádok énekelni, zenélni, fejlődni, imádom látni a munkám eredményét, legszívesebben egész nap ezt csinálnám, ha nem lenne olyan fárasztó... Meg ha nem pont este jönne az ihlet.
És imádom, hogy az embereknek tetszik, mert olyan egyszerű és mégis olyan mély és legfőképpen bőr nélküli őszinte - ahogy a dánok mondják.
Ja, és azt feltétlenül meg kell említenem, hogy Aneta nélkül ez a dal nem jöhetett volna létre. Nagyon nagy része van benne.
Én találtam ki Jimmyvel az akkordokat; a szerkezet, a dallam és a szöveg teljesen az enyim, egyébként házi feladat volt még a szemeszterben, hogy 4 darab akkordból tessék számot írni; node én ugye nem tudok úgy zongorázni, mint Aneta, én csak pöntyögöm az akkordokat, és nem is gitározom, a bongót meg ő akarta, mert szereti, de a basszus még majd én leszek.
És életem legalapvetőbb félelméről, játszmájáról és érzelmi mintázatáról szól ez a szám...de ezt is írtam valamikor korábban. Hogy ezekről szól ugyan, de nem mellébeszélős, magyarázós, szájbarágós, hanem csak egyszerűen beleérzős. Ahogy Misi, a Legjobb Színésztanár tanította.

Ide sajna csak képet meg videót lehet feltölteni, zenét nem tudok, de a következő link alatt meg lehet hallgatni: májszpész oldalam e.
Az a címe, hogy Plea.

Viszont ha már számot nem lehet ide feltölteni, csak videót - hát ezzel is foglalkoztam a minap. Tegnap pontosabban.
Szóval jöjjön akkor itt egy éneklős videó. Szintén egyik magyarországi kedvencemtől: Jamie Winchester&Hrutka Róbert, de én itt csak Jamie vagyok. Mármint nem, hanem én, csak az ő szerepét viszem csak. (Jamie, ha valaha olvasod ezt, vagy megtudod, hogy elénekeltem és még ide is tettem, tudd, csakis a neved alatt és minden elismerésemmel és hálámmal! Imádom a hangod, meg azt a módot, ahogyan, amit komponálsz(/tok) meg hogy megírtad ezt a számot plö, meg még sok másik nagyon jót. ...lehetnénk szerzőkollégák egyszer. Vagy bármi koprodukció - duett, ilyesmi. Hahahh, ki vagyok én, hogy ezt mondjam... Nade csak emberek vagyunk mind.)
Csak úgy, mert jó volt. És hátha a hallgatónak is jó lesz tőle... Remélem.

Ó igen, és kedves olvasó, nélküled nem létezne ez az egész gezemice itt a neten, amit én művelek... Szóval végtelenül hálás vagyok, hogy megoszthatom veled, amim van.
Teszem ezt sok szeretettel, szívem minden melegével.



Viszlát.
Szeretlek.
Igazán szeretlek.

2009. augusztus 11., kedd

Day 223.

Ma itt aludt nálam Laura.
Hosszú idő óta először tudtam rendesen aludni. Rendes időben lefeküdni, és rendes időben felkelni.
Tegnap azt álmodtam, hogy fodrásznál voltam otthon Magyarországon - lehet, hogy ezt majd tényleg meg is teszem...
Ma meg azt álmodtam, hogy valami szupermodell csajjal szeretkeztem. Hmm... Vajjon ez mit jelenthet?....Mármost ha az álmom minden szereplője én vagyok, akkor csak jót jelent.
Éjjel meg, mikor a stúdióból beestem a szobámba, Laura azzal fogadott, hogy Kristóf itt volt, és hagyott itt nekem kaját. Hát erre aztán igazán nem számítottam... Hálistennek túl fáradt voltam ezen gondolkodni, de lehet, hogy ezen is bőgtem volna. Örömömben. Gondolt rám. És képes volt elcipelni ide azt hullafáradtan. És hogy ez több, mint elég!! Végre, végre képes vagyok így hozzáállni.
És szeretettel aludtam el és szeretettel is ébredtem.
És így, hogy volt itt valaki velem, mikor felkeltem, ma végre nem sírtam reggel.
Szóval Laurának örök hálám. Vele mindig lehet beszélgetni - már ha itt van a környéken.
Érdekesen alakult a sztorink. Szép történet, mondhatom. Szerelmi háromszögbe keveredtünk pár hónapja, mármint nem egymással, csak mi ketten voltunk a háromszög átfogójának csúcsai... De lám, a szeretet csodákra képes. Én mindig is szerettem őt, csak egyszer elkezdett nem beszélni velem, aztán történt az az eset a háromszöggel, aztán megint nem beszéltünk, pontosabban csak annyit, hogy biztosítottuk egymást arról, hogy szeretjük egymást és hogy szeretnénk kommunikálni egymással, csak most nem egyszerű és nem tudjuk, hogyan kéne, de nincs harag. Aztán mikor vége lett a szemeszternek egyszer valamiért nem voltam jól és akkor megvigasztalt és erőt adott, mint régen, és akkor tényleg kinyitottuk a szívünket egymás felé, és azóta ugyanolyan a viszonyunk, mint még a leges-legelején volt: beszélgetős, megosztós. Pont ezért sajnáltam, amikor valamiért elkezdett nem beszélni velem, mert ő volt az egyik a kevés emberek közül, akivel meg tudtam osztani minden gondolatomat, mert neki és nekem ugyanaz az álmunk a világról, és egyáltalán semmiféle ítélet nincs benne, ezért bármit meg lehet beszélni vele, ráadásul egy rugóra jár az agyunk.

És tegnap este és még ma reggel is - végre - olyan hálát éreztem minden iránt, ami van, ami történik velem, körülöttem... Olyan hálát, amilyet már nagyon régen nem. Amilyet hónapokkal ezelőtt éreztem, amikor minden nap a legcsodálatosabb nap volt számomra, mert mindig találtam valamit, aminek örülni tudtam, még ha néha nehéz volt is, de sose adtam fel és semmi nem volta, ami megállíthatta volna a pozitív szemléletemet.
Legutóbb, amikor Laura itt volt, úgy két hete, a szemembe nézett, és azt mondta: - Hol van az a lány, akit megismertem, aki itt volt velünk a szemeszter kezdetén, aki mindig mosolygott és mindig kedves volt? Most mindig szomorú a szemed. Hozd őt vissza, kérlek.
Aztán tegnapelőtt írtam neki egy levelet, hogy úgy érzem, kezd visszajönni. Mert bár nagyon nagy szomorúság ért, de talán pont azért történt, hogy végre valahára visszataláljak ahhoz, aki jó volt, ahogyan igazán jól éreztem magam. És néha valahonnan nagyon távolról belülről megéreztem "annak a lánynak" a jelenlétét, aki voltam. Aki olyan szerethető volt.
És nagy örömömre nem tűnt el teljesen, sőt, egyre teljesebben itt van.

Szóval iszonyú hálás vagyok azért, hogy van itt egy stúdió, ami végre működik, hogy van itt egy Andres, aki, ha mégse működne megdelejezi, hogy működjön, még ennél is hálásabb vagyok Anetáért, mert végre, úgy tűnik találtam egy szerző kolleginát.
Annyira, annyira jól érezzük magunkat a stúdióban! Van, hogy órákat zenélünk, van, hogy veszünk is fel anyagot, most épp az életem első akusztik számával dolgozunk, a munka kellős közepében vagyunk - ha Dennis nem jön és nem segít, akkor nem lesz profin megkeverve, de azért lehet majd hallani talán, hogy mire is akarunk kilyukadni.
És azért mondtam szerző kolleginát, mert ez ugye az én számom, de neki is van kettő és azt is meg fogjuk csinálni, én leszek a szövegíró-énekes. Meg még majd akarok számokat írni... És kicsit sajnálom, hogy már csak egy hetem van a nyári nyugalomból, amit kellemes stúdiózással tölthetünk.
Szóval olyan jó dolgozni, végre csinálni valamit, valamit, aminek van eredménye, és amiben jól érzem magam.
És nagyon hálás vagyok Lauráért is. Hogy jött, és hogy szeretjük egymást minden elmúlt dolog ellenére, vagy épp azért. Hogy van egy ember, aki képes úgy gondolkodni, mint én. És persze a világ nem ért minket... Csodálkoznak, hogy mi hogy lehetünk jóban egymással.
De semminek sem kell tökéletesnek lennie, csak a nézőpontnak.
És ő is ért ahhoz, hogy megválassza, mit lát és honnan nézi.
És egyetértek vele.
Merthogy igazából hatalmas szolgálatot tettem nekik azzal, amit hagytam megtörténni.... mert nem tettem, és sosem volt semmi szándékom az illető történésekkel, csak megtörténtek. Mondat mondatot követett, esemény eseményt. Én csak sodródtam. Örültem. Fájtam. Ők pedig végre felismerték, milyen az: igazán szeretni, kitartani egymás mellett.

Én pedig kezdek igazán visszatalálni magamhoz, és most itt megígérem magamnak és neked, kedves Olvasó, hogy soha többé nem történik meg az, ami történt. Ezentúl kitartok magam mellett, figyelek az igényeimre, arra, amit a szívem súg, és követni fogom. Ezentúl mindig elsősorban magamat fogom szeretni, igazán szeretni, nem csak becsapni magam egy mű-szeretettel, mert akkor csupán ezt is fogom tudni adni és kapni. As within so with out. Amint belül, úgy kívül.
És igaza van Oshonak abban, hogy micsoda társadalom az, ahol azt tanítják neked: szeresd a szomszédodat, és a szomszédodnak, hogy szeressen téged, de ha egyszer nem szereted magad, mert még sohasem szeretted magad, mert erre sosem figyelmeztetett senki, minidg csak a szomszédot emlegették - akkor mit tudnál a szeretetről? Honnan tudnál bármit is róla? És a szomszédod sem szerette önmagát még sosem, akkor hogyan szerethetne téged? Amíg magadat nem tudod szeretni, másokat sem tudsz szeretni, mert ahhoz túl sok bajod van magaddal. Nem is tudsz másokra figyelni...
Ezt már én teszem hozzá: olyan ez, mint egy csésze. Ha megtelik, és még öntenek bele, túlcsordul. Ha megtelsz a magad iránti szeretettel, figyelemmel, odaadással, akkor túlcsordulhatsz és jut belőle másoknak is, de amíg magadnak sincs elég belőle, hogyan adhatnál bármit is másoknak? Inkább te magad akarsz még belőle. De senki nem tud helyetted szeretni téged.
Senki nem tud helyettem szeretni engem.
Senki nem tudja helyetted megtenni a lépéseidet, ahogy te sem tudsz mások helyett lépni. Nem tudod megmenteni őket, hacsak ők nem kérnek meg erre.
De ha szereted magad, akkor szerethetsz mindenkit anélkül, hogy kontrollálni akarnád őket. Magadat is épp elég kontrollálnod - az sem mindig sikerül.
Ha pedig szeretem magam, és csak a pozitív dolgokat látom magamban, így tehetek másokkal is. Ha pedig a pozitív dolgokra koncentrálok, azok fognak nőni.

És ehhez kapcsolódik a két következő levél, amit közölni fogok.
Majd később, valamikor.

Ma hálás vagyok mindenért, ami adatik.
A reggeliért, a testemért, a felkelésért, az ölelésekért, az érintésért, a hála érzéséért, azért, hogy visszatalálok a valódi önmagamhoz, és hogy most már mindig magammal is maradok, és igenis pozitívan fogok gondolkodni és ellenállok a félelem kísértésének, mert végre tudom, hogy ez az egyetlen út ahhoz, hogy magammal maradjak, és elhiggyem, hogy megérdemlem mindenből a legjobbat, ahogyan minden ember megérdemli; és ahhoz, hogy elhiggyem és ezért végre el is érjem álmaim életét, munkáját és kapcsolatát.

Viszlát.
Szeretlek.

És a legkedvencebb magyar együttesemtől a legkedvencebb számom:

2009. augusztus 10., hétfő

Day 222.

Ez kétszázzal több, mint a 22.
...milyen is volt, mikor még csak 22 napja voltam itt?
Nem sejtettem semmit abból, mik várnak itt rám.
Mennyi öröm, mennyi fájdalom, és mennyi tanulás....


Ma van a szülinapja.

His got his birthday today.

***

Today I woke up, eat something, and cried. It's a kind of daily routine.
Today I cried for everyone. For all human beings.

Just what are we doing?
We are so good at wasting our time.
Because every moment spent out of love is a waste of time.
And when we are in love it is the only time when we are really alive.
There is a temptation to be in fear. But we should reseist that.
I see now how I was, how I stopped resisting to be in fear and so I created lack and separation.
I see how unloving I was when I thought I was loving.
And that makes me very sad. And even angry at myself.
Oh, my dear God, what did I do???
How could I do to him what I did??
But what I did, I did to him in my great pain and fear. And we all have that.
And that is understandable and forgiveable.
Because now, every day, I see how I can love.
Every day I cry for
the understanding.
When will people understand that all is one, and that there is nothing more important than to be in love.
I understood it now.
I understood that really NO matter WHAT, I just have to look upon myself and just give love and trust universe.
But oh dear, when you have a pattern in your brain it is so hard to rewrite it but it is possible.
And how I promised myself last time, that I will not leave myself, that I will follow my life, that I will not close myself to the world - but I couldn't keep my promis and also I didn't see that it's not only about that.
So everything is good as it is because if I didn't do that at that time, I wouldn't see so clearly now, I wouldn't be able to get back to my true self which is love.
And how dark the road can be.
How hard to reach that small light on the end of the tunnel.
Every morning I awake almost the same place where I started in the morning the day before.
And that's why every morning I cry.
And I reveal what is love and what is not love.
I must admit than that I didn't behave in a loving way. And I must cry than: why not?
And what are we doing?
Why on earth do we stop ourselves from loving? From staying in love. As long as we can.
Of course we have mistakes. But we can forgive ourselves and others because this is true love.

Oh dear God, what did I do?
I took away from myself even that little time that we could've spent together. Right because it was so-so little. And he the same.
So what are we doing?
Love is true and never dies.
I know him. I have to believe in that.
And nothing, nothing else matters, only that love is true and never dies.
And love is stronger than our brains.
I must believe this.

So I love him anyway.
And I respect his choice. Even if I miss him a hell a lot.



Happy birthday Kutyánszki.
I love you. And I respect you.
And I'm sorry.


***

I love you my beautiful and special friend. I really do.
Thank you for being here.

Day 221.-Tegnap

Tegnap volt a 221.-nap. Ma már igazából a 222. van, de azt külön szeretném.
Szóval tegnap lébecoltam, énekeltem, zenéltünk, Anetával felvettük az egyik számomat. Persze csak überdemó kivitelezésben, mert a stúdió megint nem működik.
Így maradt a gépem, ami ugye távolról sem professzionális, meg mi sem vagyunk azok, hogy mindenféle madzagot mindenféle másik madzaggal összedugdossunk, szóval, ma, ha sikerül Andrest megkérni, hogy dugdossa össze ő, akkor ma felvesszük rendesen is... remélem. És teljesen meglepődtünk, hogy milyen jó lett.... egyébként. Még a körülményekhez képest is....

Meg felvettem egy videót szülinapi ajándékként a Kristófnak.
És majdnem egész nap sikerült a szeretet állapotában maradnom...

2009. augusztus 8., szombat

Day 220.

Dél körül könnyekre keltem.

I woke up with tears in the noon. Do you know when it hurts so much you don't know where to put your body and senses?
And I searched and searched for better feeling thoughts but the pain went weaker only when Aneta came into my room.
Subconscious, good old subconscious still pushing it hard. Pushing the pain-body in the front of my consciousness.
Aneta is a Latvian girl. New friend. Girlfriend of Sergej, guy from the school. Same horoscope like me: libra.
Yes, libra girls are awesome. For me the ultimate representers of the feminin.
Of course my limiting belief sais: all other libra girls but me. Because I'm messed up. And the others not so much.
Calm, soft, intelligent, attractive, smart, faithful, wise, good to talk to, good to hug.

And this pain is coming up in my stomach and heart again and again.
Sometimes more sometimes less.
Sometimes I manage to focus somewhere else, sometimes tears just coming into my eyes - and I cry a river.
Since one week.
More than one week. It still hurts so much...

But I remember what Laura said. She's very beautiful soul. I adore her peace and faith. She believes in all good.
She said everything is possible just belive. And just love.
So I must believe that I can do this.
I must believe in myself. I must believe that I am good as I am. I am here for myself to embarace and love. Just to be at peace. So that this peace can grow and can owerflow me and expand in the outside life. And so does love.
I must believe that everything will be good. I must believe that the love going through me can heal everything in and outside of me.

So here's my prayer to myself and to others:

I'm sorry for creating unloving and bad feeling experience. I'm so sorry for letting fear and pain in. I'm sorry for creating lack.
I love you and I see you as the beautiful, wonderful, shining being who you really are.
Please forgive me for creating the feeling of separation and lack, and in that please release all bad feelings that you hold about me or this situation.
Thank you for forgiving me and in that letting go of any bad feeling about me or this situation. Thank you for the opportunity to see clearly and to heal what must be healed and the enormous growth in wisdom, understanding, peace and love.

I believe that everything will be good.
I believe that I can be free right now because I choose to be. And that is alligned with the highest good so Universe will provide me help to really choose freedom.
I believe that I can find peace inside of me right now because I choose to look upon that. And that is alligned with the highest good so Universe will help me to do so.
I believe that I can truly be true love and so I will experience it on the outside more. And that is in allignment with the highest good so Universe will help me in that.

And I love him truly.
I love him the way he is.
I love him with his choice because it is his choice.
I love him for who he really is. As I see him how he really is, how beautiful, how shining, how loving.
I see only the good in people.
I see only the good in him.

I see only the good in myself. (Or I should.)


Thank you so much for being here.

I love you, I really do.

Day 220. Történetek - Stories









Augusztus 8.
10 nap múlva megyek haza.

Képek arról, hogy mi történt ma éjjel.
Ez tulajdonképpen fantasztikus egy élet...
Én is festettem csak ez még nem látszik, majd talán később kapok a másik fényképezőgép képeiből. Egész éjszaka toltuk...
És közben Mobyt hallgattunk. Meg minden mást is. Közben kihajnalodott. Most pedig reggel 7:20 van. Kezdek igazán álmos lenni.

De még küzdnek a farkasaim.
A fájdalom-farkas a szeretet-farkassal.

És igyekszem arra koncentrálni, hogy mennyire-mennyire szerethető vagyok. Annyira, hogy egyszerűen lehetetlen engem nem szeretni. Magamnak is.
Ma volt egy agymenésem.
Talán őrültségnek hangzik, de ez tőlem nem szokatlan.
Valahonnan messziről, kívülről láttam magam, a nagyobb összefüggésben, és elöntött a szeretet: - You gave yourself to this world. And so did every human being do. That's why all of us are just so very special and beautiful. (Ilyenkor sokszor angolul gondolkodom... Úgy látszik, számomra ez a 'világosabb' nyelv...)

És még azt is tanultam ma, hogy tényleg nagyon fontos akaratlagosan megválasztani a fókuszunkat. Nagyon fontos tudni, hogy mindig ott van bennünk a két farkas. Avagy önmagunk sötét és fényes oldala. És csakis rajtunk múlik, hogy melyiket etetjük: hogy melyikre összpontosítunk. Nyilván, ha a fényesebbikre, jobbikra koncentrálunk, ha azt etetjük, az lesz erős és az fog győzni.
Akarom.
Ámen.

Viszlát.
Szeretlek.
Igazán, igazán szeretlek.

2009. augusztus 7., péntek

Day 219. I've got the powah'!

At least!!! At least!!!

I found a thought that I can believe and that truly makes me happy!!!

I am totally grateful, I am so grateful that I can't even express, for whatever is happening.
I am undescribably grateful to his soul that didn't let me stay in that poor state of being. Maybe he doesn't know, and I didn't know either. And of course I still don't know but this thought gives me faith and happiness and this is the only thing that matters.
I am grateful beyond any expression for his soul that he does it for me. Helps me to get back to who I was, who I really am. Helps me find the way to that myself, whom I loved so much and who was and is again full of love, life, freedom and peace, and he or universe or whatever is just so incredibly good to me that they help me see things clearly and get back to my true being.
And that is where I find real peace, love and shelter.
So now I'm crying for how loved I am.
How much is taken care about me. How big guidance I have here.
Because now I not only see things clearer, not only know myself better, but I am better.
I can love myself even more.
For now I can wake up my creativity even more.
I can see my total beauty, sensibility, gifts, talents, the whole inner beautiful world even more. I can see even more how totally loveable I am for that. Because this inner world is the thing that is the most important. I embarace myself in my soul.
And so I can embarace him freely in my soul too. I can love him freely. Whithout any feeling of fear of loss or abandonment.
This feeling and way of thinking is that has to rewrite the old pattern. This is the ultimate way.
And more importantly in future relationship I must stick to this.
To myself.
I must not leave myself never ever again.

I feel love pouring in and out of my heart. I feel it washing away any feeling of separation or pain.
And because of that I feel myself dropping my fears and attachments. I feel myself releasing him in love. In great powerful love, that doesn't know any barriers. And doesn't have any concept or condition. Knowing that this is the real way to be together in love, to be one in love. It's inside here.
And the more I focus on this feeling the more it grows and the more shure I am that it works the opposite way like people usually think about giving. Because the more I give the more I have. And the more it grows the more I can give and so on.
And here there is only sunshine smile on my soul. Here it doesn't matter what you do or don't do. Here the only thing that matters is love.

And I can't describe how beautiful is that. To really experience that I am love. And it feels to be a kind of test if I can really love him. And I see I can really love him. And that's for me and that is good for me. I can love him the way he deserves to be loved and the way that is best for every soul - for mine too.

Now we're going up again.

(And there's a slight sense of everything is alright. Everything is for a reason. And that everything that happened, every step I took, every decision I made was good. And had the meaning to arrive right here where I am now...)

Day 219. Vegyes-felvág-ott * Mixed mash

This song is dedicated to all the kind, loveable, beautiful and messed up people like me. To all who know and to all who don't know what is why.
And there is one very special person to whom we have to be grateful because he wrote this song.
It is Jay Kay. Respect, love and big hug to Jay Kay. Hope that everything is on it's place in your life. Hope you can do it. I send you much love and appreciation.
(Of course whithout music it may seem strange to one who doesn't know the song or didn't use to listen to Jamiroquai...)


...and some little thing from one of my favourite calssical hungarian composers: Bartók. Basically this song is written for girls/boys choir... I used to go to a choir for more than ten years. ...I miss it very much... But we grew up. We are at the beginning of Life... I miss you folks. I miss the good times we had together. But, nothing is permanent in life only the change...
...it was a safe life. It is a nice memory. There was system in the weeks. System of the choir-days. It was sweet little life for me. Now it's big scary life. Wider wiew, bigger freedom, bigger responsibility. No mum. No friends. Only travellers like me. Sharing some time together on the road. Try to make it good. Not always succeeding.
I'm right before the big jump.
From not entire responsibility into LIFE.
From never never land to the realm of possibilities. Rewriting old patterns in safety. Getting to know myself.
From fear into love. Into freedom.

Funny. Nothing will change but the surest knowing of the only way to find my way to get a life, and the fact that I will do my best: I will master my thouhts, so that I will be able to choose my experience. I never again let myself down.

But all of this is bla-bla. Only confetti of the mind.

Bartók is király.
Bartók cool.

The song is about: don't go away. If you leave me here, my soul will be filled with sorrow. All my life I will remember you. You'll stay with me always.

With lots of love and deepest gratitude to the choir, to the memory of Béla Bartók, to my people who love Hungarian language and tunes, and to all those who share feelings with me...

I love you. I really do.
I can't give anything else, and I don't have anything else to do here...

So I love myself

and love you.

Day 219.



Csak...

Try to reach

and still sick

2009. augusztus 6., csütörtök

Day 218. ...valami

He said
I like to be with you
don't worry
he said

He said
what I like about you
is that you can
he said
you can love so much
everybody
he said

When will people get to know
there is only we
there is no you no me
I cry for you all
rain keep on falling
tears keep on calling
you you you you
to join love
love you

he said
you are pure good
I love you you
he said

He said
what I like about you
is that you can
he said
you can love so much
everybody
he said

So where did I loose myself
the new me
whith no you no me
only love
I was lost in fear
old pattern old tear
you you you you
I miss you
I love you

He said there's nothing to be afraid of
you are amazing
wonderful girl
he forgot
I forgot too
althouhg we new
it was real love love love love
it still is
believe this

He said
I like to be with you
don't worry
he said

Day 218. - still - még mindig

Reaction is important. Contact is important.
Readers reaction especially.
I need to know you're "out there", "in here", reading my stuff.
That's why it is worth to do... And of course the self-construction.

Good to know that it is not only me who needs shelter... Good to know that it's not only me who finds it.
Good to know that somebody needs me.
Good to know that not only I find shelter in myself - although sometimes it is so-so hard to do...

Fontos a visszajelzés. A kontaktus.
Különösen az olvasói visszajelzés.
Ezért éri meg csinálni... Na meg az ön-konstrukció miatt.

...jó tudni, hogy nem csak nekem van szükségem vigaszra... Jó tudni, hogy nem csak én találok.
Jó tudni, hogy van, akinek szüksége van rám.
Jó tudni, hogy nem csak én lelek vigaszt magamban - még ha néha oly nehezen is...

Viszlát.
Szeretlek.

Day 218. Meg ez...


Dog.eat.sun

Day 218.

Ez van.

2009. augusztus 4., kedd

Day 216. After 0:00

- Why is there light? - he asked me standing in the garden, pointing up to my room. - Isn't that your room?
- Yes, it is mine - I replied.
- So why is there light?

- Because I'm there.

Day 216. Párhuzamosok - a másik


...és mi történik bent...

Hát nem sikerült rendesen lefényképeznem ezt a valamit.
Ez a valami egy tusrajz.

Ilyet is szoktam néha.

Ez történik bent.

Day 216. Ma már csak emlék...














...amikor Dokkedahl volt...