Most populár

2009. május 3., vasárnap

Day 113. - Memories2.


Ez már nem Krakkó.
Ez... otthon a hullámvasúton.














És ami mindig jót tesz: levél.

Tárgy: Ha szeretjük magunkat... mások is szeretnek minket.

Affirmáció április 29.-ére, szerdára

Ha szeretem magam, bevonzom az életembe azokat, akik reflektálják azt, amit érzek magam iránt... azokat, akik szeretni fognak engem azért, aki vagyok. Nem kell keresnem a szeretetet. Ha szeretetté válok, rengeteg szeretetteljes ember lesz majd az életemben.

MILYEN SOK IDŐ az életünkből azzal telik el, hogy keressük a szeretetet?
Vágyjuk és keressük a szeretetet, ami oly gyakran kijátszik minket... amíg egy szép napon arra eszmélünk, hogy a szeretet, amit keresünk, mindig is velünk volt és van.
Az a szegény Bádogember az Ózban olyan kétségbeesetten meg akarta találni a szívét, hogy csatlakozott Dorothyhoz, és a többiekhez a sárga téglával kirakott úton, csak hogy reménykedjen, hogy egy erőtlen varázsló megadhatja neki a legkedvesebb kívánságát - csupán azért, hogy rájöjjön, hogy a nagy szíve véges végig benne magában volt.
Csak épp nem tudott róla.
Ott volt a hátsó kertjéban végig.
És így van ez velünk is... keresgélhetjük a kapcsolatokat, hogy szeretve érezzük magunkat, anélkül, hogy észrevennénk, hogy a legjelentősebb kapcsolat az önmagunkkal való kapcsolatunk. És a magunkkal való kapcsolatunk minősége az, ami determinálja az életünkben lévő kapcsolataink minőségét.
Másszóval: "Amint hiszel, úgy fog történni véled."
Már Jézus is megmondta a Bibliában, hosszú idővel a "Titok" előtt.
Tehát ha küzdünk valamiért, hogy teljessé tegyen minket, akkor az üzenet, amit az Univerzumba kiengedünk, az, hogy rászorulók vagyunk, hiányunk van, és szükségünk van erre és erre a kapcsolatra, hogy teljessé legyünk.
Így az Univerzum névértéken vesz minket, és megadja nekünk a hiány, rászorulás, vagy nem-teljesség energiáját. Rengeteg ember van odakint, aki ugyanezeken az energiaszinteken rezeg.
De, másfelől, ha hajlandók vagyunk észrevenni, hogy teljesek vagyunk, tökéletesek, és teljesen szeretjük magunkat, azokat az embereket fogjuk magunkhoz vonzani, akik ugyanezen az energiaszinten rezegnek.. más szóval: akik szintén szeretik magukat.
És jó, ha ezek az emberek vesznek körül az "intimszférádban".
Nem kell fenékhálóval halásznod a bárokban, diszkókban vagy az interneten, hogy megtaláld a tökéletes társadat.
Ez olyan személy vadászhadjárata, aki éhes a kapcsolatokra.
Ha igazán szereted magad, és felismered, hogy minden szeretet, amire csak szükséged van, már eleve benned van, akkor mások, akik ugyanezen az energián rezonálnak, fel fognak bukkani.
A kapcsolataink így is úgy is megjelennek mindenképpen... így tanul a lélek... tanítványai és tanárai vagyunk egymásnak.
De menj csak ki azzal a gondolattal a világba, hogy szükséged van arra a bizonyos kapcsolatra, vagy arra a nőre vagy férfira, hogy teljesenek érezhesd magad, és minden bizonnyal szívfájdalmat kotyvasztasz magadnak!
Szóval állítsd meg a taligádat most azonnal, ha úgy érzed, le kell vadásznod ezt vagy azt a kapcsolatot. NEM neked kell kitalálnod, hol és ki lesz az a tökéletes társ, nem kell keresned őt.
Ismerd fel, hogy gondolataiddal embereket vonzhatsz az életedbe. Igen, természetesen képes vagy rá.
Használd arra az energiádat, hogy azt az üzenetet engedd ki az Univerzumba, hogy milyen bámulatosan csodálatosan hihetetlenül nagyszerű, gyönyörű és teljes vagy. Koncentrálj arra, hogy tényleg szeresd magad.
Aztán alkoss egy definíciót ez elmédben, pontosan milyen is az a személy, aki alkalmas arra, hogy szeressen egy ilyen nagyszerű, gyönyörű és teljes lényt, amilyen Te vagy.
Légy tisztában vele az elmédben, hogy már benne vagy ebben a kapcsolatban.
Most már csak fel kell bukkannia ennek a személynek.
Látod, ha a potenciális kapcsolatok rossz oldalaira fókuszálsz, akkor ezt manifesztálod. Amire fókuszálsz, az növekszik, tágul, és az életedbe jön.
Hinned kell benne, hogy valaki olyan nagyszerű, gyönyörű és teljes lény, mint amilyen Te vagy, olyasvalakivel létezik szeretetben, aki imádja ezt a csodálatos, gyönyörű és teljes lényt, aki vagy.
És ez így van.
Kapcsolataid az életedbe jönnek...nem kell kincsvadászt játszanod... Dorothy is csak úgy megjelent, amikor a Bádogember kész volt rá, hogy megtalálja a szívét.
Veled is így történik.

Tehát, kedves, és különleges Barátom...légy Te magad az a szeretet, amit látni kívánsz a világodban... ahogyan hiszed, úgy leszen... mindig itt vagyok számodra.

Szeretlek.
X.

Nincsenek megjegyzések: