2009. június 28., vasárnap

Day 161-168. - Nyár












Végre megérkezett A Nyár. Itt is.
Meleg van, bár sokszor fúj a szél... Huszonkettescsapdáját olvasok a kertben a függőágyban, két fa között az árnyékban. Hihetetlen-zöld a fű, és hihetetlen-kék az ég.
Ma éppen bebringáztunk Hjørringbe, a közeli városkába, és még a biciklin is érezni lehetett a forróságot, pedig a szél is fújt.
Holnap pedig dolgozom. Modellkedem. Egész nap. (Éljen!...hihetetlen mázlim van ezzel a modellkedés-dologgal...merthogy lett volna eredetileg holnapra modell, aki nem én lettem volna, de végül túl későn érkezik, így aztán be kell hogy ugorjak helyette.)

Amúgy meg a sok szabadidőre való tekintettel elkezdtük végignézni a Csillagok háborúját elejétől végéig. És meglepődve tapasztalom, mennyi "igazság" van benne... Az Erőről, meditálásról, az elme megtisztításáról, az érzelmek uralásáról a koncentráció és így a tisztán látás végett, az elengedésről, a nem-ragaszkodásról... Tisztára átismétlem mindazt, amit egész évben is tanultam... úgy látszik nem volt elég. Minden-minden újra és újra erre figyelmeztet...

Most egyelőre ennyi... beszéljenek a képek...

























































































Ez utóbbi kettő még régebbi kép, az első hajvágás, Adrival.

Nincsenek megjegyzések: