2009. február 18., szerda

Day 38.

Hiányzik a Szüllabé! De főleg az emberek belőle.

És sajnos a Szerző Kolléga felbukkant a fejemben megint. Hogy nem beszélünk. Pedig.
I release You on your way with love. Good bye. May your life be filled with love. I love you.

Apával viszont beszéltem. Meg Banditesóval is. Éljen!

És a már említett képek: (copy-paste plz!)
http://picasaweb.google.com/nonoelll/Studio?authkey=NDU2T6-BiQ8&feat=email#slideshow

Konyhaszolgálatos vagyok a héten. Tehát terítek és mosogatok. Ö-vel és Lánggal. Gyönyörűséges kompánia. Ö meg nem is olyan nagy tött, mint hittem. Megbocsátok magamnak.
(Ö egyébként egy grönlandi fiú. Buta, de kedves. Ezért Ö ő. Mert általában annyit mond, hogy ö.) Ellenben ma a konyhában is csak annyit mondott, hogy ö, viszont mindent teljesen flottul megcsinált, és segített nekem, és jó volt vele dolgozni. Szóval Ö továbbra is Ö, de pozitív Ö, mert az ö mögött gondolat van, és tett is, csak éppen az angol szavakra nem futja. De amúgy az ö mögött teljesen rendben van minden, úgy láttam.
Kedves fiú.

Benne is láttam a Szépet ma. És Karinában, amikor zongorázott. Éjfélkor a Livingroomban. És Dorkában - benne sokszor látom mostanság. Csak nem merem ondani neki, meg még van pár ember, akinek nem merem mondani, mert bolondnak néznének. Pedig ha tudnák, milyen csodálatosak!
Dorkának a szemei, a vonásai, amikor vidám, és mosolyog. Vagy mikor csak úgy van: autentikus, megismételhetetlen. Dorkás.
És Nóri is. Ma, amikor hülye volt, és vicces, akkor gyönyörű is, de ő is mindig gyönyörű. És amikor fényképezéskor babrálja a gépét, és nem látja, hogy ahogy kilátszik mögüle, gyönyörű.
És Fanni. Aki Fannis. Egyedi. Vicces, szarkasztikus. A motyóiban is sok humor és aranyosság van. Remek színeket használ. Kicsi szeretni való lány. És gyönyörű.
És Kristina. A sötét haja, az éles, néhol egyenesen kemény vonásai, a mandula vágású szemei. És a humora. Mindig talál valamit, ami vicces. Még ha rossz kedve is van, vagy fél, akkor is képes úgy elütni az időt, és a dolgok élét, hogy valahaogy könnyebb legyen elviselni. (Istenem , mennyire szeretném ezt a tulajdonságot kifejleszteni magamban, és a take-it-easy-t.)

És még sorolhatnám.
Láng. Gunnar. Ö. Nivi. Kristóf. Dóra. Tina. Anne. A Rendőrnő. A Nagyszájú. Magrete. A Búvár. Lene. Pia. Søren. Istvánok. Balázs. Rita. Laura. Sissel. Nils.
És vége-hossza nincsen a neveknek, és az emberek szépségének.

...my intention is to make a difference for THAT PERSON...and for THAT PErson...and FOR THAT PERSON... by being kind to them.

Jó éjt, Világ.
Szeretlek.

Nincsenek megjegyzések: