2009. február 20., péntek

Day 40.


Nos, itt van a kedvenc képem Nóritól. És még majd lesznek...

A mai napról első körben ennyit - amennyit ez a kép mond rólam. (Meg Nóriról.)

Kb. így is érzem magam. (Persze nem mindenkinek mondja ugyanazt ez a kép.)








(És ma életemben először jammeltem úgy, hogy én basszusgitárral, plusz egy fiú a zongoránál, plusz két fiú egy-egy gitárral. Elég jó volt.)

Ma is keveset gondolkodtam! Ez nagyon nagy szó. Ezt is most tanulom. Hogy inkább (csak) éljek.
És voltam gymben Gunnarral, az orosz lánnyal, és úgy látom, jó barátnők leszünk - nagyon kedves, és nagyon vicces bölcsész lány Moszkvából. Vele is mindenféléről lehet beszélgetni. Filozófiáról is... A szaunában. Is.

És továbbra is és újfent még inkább hálás vagyok a mai napért. Úgy érzem, életem egyik legmeghatározóbb és legcsodálatosabb élményét élem - ezáltal, hogy eljöttem ide, pont ebbe az iskolába, ebbe a városkába, ezekkel az emberekkel.
Hálás vagyok mindazért a szeretetért és szabadságért, amit magamban és a világban megtapasztalok.
Hálás vagyok midnen érzéki élményért: a szaunában izzadásért, a meditálás csöndjéért és kristályosító érzetéért, az ölelésekért, az érintésekért, a pacsikért, a konyhában való csúszkálásért a vizes padlón, a tűzforró edényekért, amik kijönnek a mosogatógépből, a mosolyokért, amiket az arcokon látok, a segítségért, az angyalaimért, a szépségért, a tudásért és betekintésért, amit kapok, a basszusgitár low-D hangjáért, amit úgy szeretek zengetni, a gitár testének vibrálásáért a kezem alatt, Jimmy humoráért és mindazért, amit ad nekünk a zenében, hálás vagyok az emberekért, akiket itt megismerhetek, hálás vagyok az emberi kapcsolatokért, amik itt köttetnek.
Hálás vagyok minden tapasztalásért.
De leghálásabb a szeretetért. Ami én vagyok. Ami bennem nyílik, ami rajtam keresztül fejezi ki magát.
Ezért az érzésért, ami mindent áthat és mindent átölel, ha egyszer kinyílott belül, és ha nem korlátozom, vagy nem próbálom keretekbe kényszeríteni.

...hányszor megáldottam már a Földnek ezt a szegletét - szeretettel és hálával.

...mennyi gyógyulást kapok és adok itt - a szeretet szemével nézés miatt.

...milyen jó megtanulni hagyni másokat, hogy növekedjenek, szépségükben és jóságukban gyarapodjanak.

Így érzem magam.

Jó éjt, Világ.
Szeretlek.

Nincsenek megjegyzések: